EXTRA INFORMATIE 

Wat leuk dat je eventueel een fotoreportage door mij wilt laten maken!

 

Nadat we een geschikte datum hebben gekozen is het dan eindelijk zo ver, jouw fotoshootdag! Nog nooit een fotoshoot gedaan? Don't worry! Ik zal je helpen om jullie zo fotogeniek als mogelijk op de foto te zetten. Bij elk pakket is er dan ook geen beperkte tijd aan fotoshoot tijd. We nemen rustig alle tijd en met goed overleg bepalen we jouw wensen. 

Gedurende de fotoshoot zal ik je steeds wat beelden laten zien over hoe de foto's worden. Dit zodat we foto's kunnen blijven maken totdat we dat perfecte plaatje hebben.

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen 48 uur van mij een album met jouw foto's. Uit dit album kun jij jouw favoriete foto's kiezen. 

 Bij elk soort pakket is het achteraf bijbestellen van meer foto's mogelijk. Dit betekent dus dat wanneer je een pakket van 5 foto's hebt gekozen, maar achteraf meer foto's kiest, het omwisselen van een pakket mogelijk is. Dit zodat je nog steeds de korting die per groter pakket geldt meeneemt. 

 

Nadat jij jouw definitieve keuze aan foto's hebt doorgegeven, worden deze bewerkt naar wens en verstuurd via WeTransfer. Het bewerken van de foto's duurt bij normale omstandigheden maximaal 2 weken. De foto's worden in het grootste formaat verstuurd. Wil je hulp bij het uitvergroten van de foto's? Ik kan je er altijd mee helpen!

 

Nu heb jij jouw mooiste herinneringen voor altijd vast gelegd.

Samenwerkingen

Fleur de Lys  en La Equistyle zijn twee fantastische samenwerkingspartners waardoor ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn klanten iets speciaals aan te kunnen bieden tijdens een fotoshoot. Zo kan je tijdens de fotoshoot gratis gebruik maken een chique shirt van Fleur de Lys & kan jouw paard of pony er op én top uitzien door een halster van La Equistyle. Alle producten die te leen zijn wisselen steeds af, je vind de actuele producten door naar het kopje 'Fleur de Lys' of  'La Equistyle' te gaan. 

 

Make-up Bi Mar is mijn vaste visagiste die ervoor kan zorgen dat jij met de mooiste make-up look op de foto staat. 

 

Wil je hier gebruik van maken? Laat mij dit weten tijdens het inplannen van de fotoreportage.

 

Tips voor bij jouw fotoreportage

Nog nooit een fotoreportage maken en zou je graag wat tips willen? Lees hier mijn tips.

Algemene Voorwaarden

Lees hier mijn algemene voorwaarden