PRIVACY WETGEVING

Demi Smit Fotografie respecteert de privacy van haar klanten. Om foto's te publiceren vragen wij toestemming.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 Wanneer u als klant bij Demi Smit Fotografie een fotoreportage/workshop boekt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

 

 

1 ALGEMEEN 

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten & producten van Demi Smit Fotografie.

 

2. Wanneer u als klant een fotoreportage of workshop boekt, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Eventueel bezwaar dient u van te voren schriftelijk kenbaar te maken.

 

2 FOTOREPORTAGES 

1. Zorg dat u en uw te fotograferen paard of hond op tijd klaar staat voor de fotoshoot. Laat de fotograaf niet onnodig wachten. Wanneer de fotograaf (naar haar inzicht) toch lang moet wachten, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

 

2. Binnen 48 uur na uw fotoshoot ontvangt u een album met de door de fotograaf geselecteerde keuze-foto's. Deze foto's zijn uitsluitend bedoeld om uw keuze te maken. Deze foto's mogen in geen enkel geval worden gepubliceerd. 

 

3. De fotograaf maakt een selectie uit de fotoshoot. De fotograaf is vrij om naar eigen zeggen te kiezen welke foto's worden geselecteerd. U kunt geen beroep doen op foto's die niet worden geselecteerd.

 

4. Reiskosten van de fotograaf zijn niet bij de kosten van een fotoreportage inbegrepen. De reiskosten dienen gelijktijdig bij de factuur te worden voldaan. De reiskosten bedragen 0,25 euro per KM.

 

5. Het minimale bestelbedrag van een fotoshoot bedraagt 65,00. Ook wanneer er geen foto's worden gekozen dient u dit bedrag te voldoen.

 

6. De gekozen en dus betaalde foto's worden geleverd in uiterlijk 3 weken.

 

7. Alleen de gekochte foto's worden bewaard door Demi Smit Fotografie.

 

 

 

3 AUTEURSRECHTEN

1. Auteursrechten van alle foto's blijven altijd in het bezit van Demi Smit Fotografie. Wanneer u foto's wilt gebruiken voor publicatie dient u contact met ons op te nemen.

 

2. De klant mag gekochte digitale foto's (met logo!) wel op eigen sociale media profiel plaatsen.

 

3. Ieder toegewezen recht op publicatie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar (bijvoorbeeld wanneer u uw paard verkoopt).

 

4. Bij iedere vorm van publicatie via sociale media dient duidelijk bij de foto vermeldt te worden dat de foto gemaakt is door Demi Smit Fotografie. 

 

5. Geen enkel gebruik van foto's is toegestaan zo lang u de factuur nog niet voldaan of nog niet geheel heeft voldaan. 

 

6. Ieder gebruik van een foto dat niet is overeengekomen wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht. Bij ieder inbreuk op het auteursrecht stelt de fotograaf een vergoeding toe ter hoogte van de kosten van de foto en de gehanteerde vergoeding voor het gebruik van de foto. 

 

7. Niks van deze website mag worden gekopieerd en worden gebruikt zonder toestemming van de fotograaf.

 

8. De ontvangen foto's mogen niet worden aangepast. Er mogen geen filters over heen worden gezet.

 

 

4 HET BOEKEN VAN EEN FOTOREPORTAGE/WORKSHOP

1. Het boeken van een fotoreportage kan via Whatsapp (06 51 37 60 35), Instagram (demismitfotografie), Facebook (Demi Smit Fotografie) of Mail (demismitfotografie@gmail.com). 

 

2. Het boeken van een fotoreportage is niet vrijblijvend. Het annuleren van een fotoreportage is enkel mogelijk tot 5 dagen voorafgaand aan de geplande datum. Indien u niet tijdig annuleert heeft Demi Smit Fotografie het recht om een deel van de geplande fotoreportage in rekening te brengen. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

 

3. Wanneer er regen of stormachtig weer wordt voorspeld annuleert Demi Smit Fotografie de fotoreportage. Er wordt dan met spoed gezocht naar een ander geschikte datum.

 

4. Het vragen om een offerte is vrijblijvend.

 

 

5 CADEAUBONNEN

 

1. U kunt een cadeaubon kopen. Dit is een fysieke cadeaubon. Er bestaan geen digitale cadeaubonnen.

 

2. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

 

3. Een cadeaubon is 1 jaar geldig. De datum van afgifte staat vermeld op de cadeaubon.

 

4. Een cadeaubon is te besteden aan alle diensten en producten van Demi Smit Fotografie.

 

5. De waarde van de cadeaubon is gelijk aan de waarde van het pakket wat vermeldt staat op de cadeaubon op datum van afgifte. De waarde van een cadeaubon in euro's blijft hetzelfde. 

 

6. De waarde van de cadeaubon moet in een keer worden gebruikt.

 

6 KLACHTEN

1. Een klacht over een foto, opdracht of samenwerking dient binnen 5 werkdagen na levering te worden vermeldt aan Demi Smit Fotografie. Het afgekeurde werk wordt binnen een termijn van 14 werkdagen opnieuw geleverd of hersteld.

 

2. U kunt geen geld terug eisen. Een fotoreportage is persoonsgebonden en op maat gemaakt.

 

3. Het is niet mogelijk om schadeclaims te leggen op de fotograaf.

 

4. U bent tijdens de fotoshoot zelf verantwoordelijk voor u en uw eigendommen. Eventuele schade is niet te verhalen op de fotograaf.

 

5. Een fotoshoot of workshop is op eigen risico.

 

 

 

 

Demi Smit

Demi Smit Fotografie