Extra informatie bij elk soort fotoreportage

Wat leuk dat je eventueel een fotoreportage door mij wilt laten maken!

 

Nadat we een geschikte datum hebben gekozen is het dan eindelijk zo ver, jouw fotoshootdag! Nog nooit een fotoshoot gedaan? Don't worry! Ik zal je helpen om jullie zo fotogeniek als mogelijk op de foto te zetten. Bij elk pakket is er dan ook geen beperkte tijd aan fotoshoot tijd. We nemen rustig alle tijd en met goed overleg bepalen we jouw wensen. 

Gedurende de fotoshoot zal ik je steeds wat beelden laten zien over hoe de foto's worden. Dit zodat we foto's kunnen blijven maken totdat we dat perfecte plaatje hebben.

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen 48 uur van mij een album met jouw foto's. Uit dit album kun jij jouw favoriete foto's kiezen. 

 Bij elk soort pakket is het achteraf bijbestellen van meer foto's mogelijk. Dit betekent dus dat wanneer je een pakket van 5 foto's hebt gekozen, maar achteraf meer foto's kiest, het omwisselen van een pakket mogelijk is. Dit zodat je nog steeds de korting die per groter pakket geldt meeneemt. 

 

Nadat jij jouw definitieve keuze aan foto's hebt doorgegeven, worden deze bewerkt naar wens en verstuurd via WeTransfer. Het bewerken van de foto's duurt bij normale omstandigheden maximaal 2 weken. De foto's worden in het grootste formaat verstuurd. Wil je hulp bij het uitvergroten van de foto's? Ik kan je er altijd mee helpen!

 

Nu heb jij jouw mooiste herinneringen voor altijd vast gelegd.

Privacy wetgeving

Op mijn sociale media deel ik veel foto's van mijn klanten. Dit wordt altijd in overleg gedaan. Wil je dat ik liever niks deel over jouw fotoreportage, dan respecteer ik dit volkomen.

Algemene voorwaarden

Wanneer je als klant bij mij een fotoreportage boekt, ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden. 

BIJ HET BOEKEN VAN EEN FOTOREPORTAGE GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

 

  • Bij afzegging van  24 uur van te voren wordt er 25 euro in rekening gebracht. Wordt het slecht weer? Dan zeg ik zelf de fotoreportage af en kijken we samen naar een andere geschikte datum.
  • Het minimale bestelbedrag voor een fotoreportage is 40,- per paard.
  • Wanneer je zelf een half uur te laat bent op locatie zonder van te voren te vermelden wordt er 7,50 in rekening gebracht.
  • Tijdens de fotoreportage ben je zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor jouzelf en jouw eigendommen.
  • De ontvangen foto's mogen niet worden aangepast. Dit betekent dat er geen filters etc. over foto's heen mogen worden geplaatst. Dit mag alleen in goed overleg.
  • Het is niet mogelijk om geld terug te eisen na ontvangst van de foto's.