FOTOGRAFE & OPRICHTER

Demi

Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij en mijn team wilt weten. Ik ben Demi, een fotografe uit Groesbeek.

 

Mijn passie voor fotograferen begon toen ik een camera kreeg van mijn lieve opa Cock Stam. In het begin wist ik mij hier totaal geen raad mee, maar door alle hulp en tips van mijn opa (hobbyfotograaf) kwam ik er al snel achter dat fotograferen mijn ding was. Ik raakte verslaafd aan mijn camera en was voortdurend aan het oefenen. Doordat ik een eigen paard had, ontdekte ik ook het fotograferen van paarden. Paarden en fotograferen waren beide hobby's en om het zo te kunnen combineren vond ik natuurlijk super leuk. Na 2 jaar oefenen begon ik te fotograferen op KNHS-wedstrijden van PSV De Keizerstad. Ik kwam er hierdoor achter dat ik mensen kon blij maken doormiddel van mijn foto's, en sindsdien ben ik het fotograferen van mens&paard gaan uitbreiden. Ik werd steeds vaker gevraagd voor fotoreportages en na 6 jaar hobbyen mag ik mijzelf fulltime fotografe en eigenaresse van Demi Smit Fotografie noemen.  

 

Fotograferen is mijn passie en inmiddels ook mijn werk. Ik houd er ontzettend van om kostbare herinneringen vast te leggen en mijn klanten iets te kunnen geven waar ze voor altijd op terug kunnen kijken. Mijn doel is dan ook om realistische en natuurlijke foto's te leveren waarbij de klant zich optimaal op zijn of haar gemak voelt. 

 

Ik vind mijn baan als fotografe een van de meest dankbare banen in de wereld. Super trots ben ik dan ook om dit werk te mogen doen.  Ik vind het hebben van foto's namelijk een van de meest kostbare bezitten die ik heb. Ook al verandert alles om je heen, de foto's blijven. Op foto's met een mooie herinnering kun je altijd met een glimlach terug kijken. 

 

2ND SHOOTER & ASSISTENT

Esmee

Mijn naam is Esmee Janssen en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer verpleegkunde op het ROC. Buiten fotograferen heb ik een andere grote passie en dat is paardrijden op mijn paard Empire.
Ik fotografeer zelf al een jaar of 3 en sinds kort met mijn nieuwe combinatie 6D mark || met de combinatie Sigma 70-200 2.8 en de 50 1.8. Ik ben al een aantal keer met Demi meegeweest met fotoshoots ter ondersteuning, ook heb ik een meeloop dag bijgewoond. Vorig jaar ben ik al een keer Demi haar second shooter geweest in Groesbeek en nu gaan we deze samenwerking definitief samen aan. Buiten mijn eigen klanten binnen mijn bedrijf zal ik komend jaar Demi gaan ondersteunen.

EDITOR & ASSISTENT

Mark

Mijn naam is Mark Janssen en ik ben de vriend van Demi. Ik assisteer bij fotoreportages en ik verzend fotobestellingen van de wedstrijden. Daarnaast werk ik als timmerman.  


SPONSORTEAM

Hoi!

Mijn naam is Kate Witjes, 23 jaar oud en woonachtig in het mooie Gendt.  

Sinds 2022 maak ik met veel plezier deel uit van het Demi Smit Fotografie sponsorteam.  

Met mijn paarden GraphicWorld, Kayza’s World, Magnifique’s World en Night Dinneke’s World ben ik elk weekend te vinden op dressuurwedstrijden. Als we geen wedstrijd hebben dan ga ik graag naar het bos of maak ik een sprongetje. Ik vind het belangrijk dat mijn paarden plezier hebben in de trainingen en op wedstrijd en dat we een echt team vormen. Een leuk weetje; al mijn paarden heb ik samen met mijn moeder gefokt en samen opgeleid. Geen shoot is mij te gek van in ren galop met losse handen tot aan geschminkt worden als killer clown ik doe het allemaal!  

Hallo!

Mijn naam is Jamie van Egdom en ik ben 19 jaar oud. Ik rij internationaal junioren en nationaal ZZ-Zwaar met mijn paarden Dancing soulmate (Jazz x Negro) en Juweldale (Lordleatherdale x Negro). Naast deze toppers heb ik nog 3 jonge paarden die ik opleid. Sinds 2022 zit ik ook in het talenten team van de KNHS. Regelmatig heb ik een shoot met Demi en maakt zij de mooiste foto’s en reels van mij en mijn paarden. Demi was mijn eerste sponsor en ben super blij in haar team te mogen zijn.

Hoi!
Ik ben Esmee, 35 jaar en sinds het begin sponsor ruiter van Demi.
Ik heb meerdere paarden en rijd ook voor derde.
Door diversiteit in leeftijden van mijn paarden breng ik in de basissport en in de Zware Tour paarden uit.