Hey Hey!

Wat super leuk dat je de tijd neemt om wat meer te weten te komen over de persoon achter ‘Make-up bi Mar’. Mijn naam is Marilyn, ik ben een 26 jarige make-up artist in wording en samen met mijn vriend woon ik in Groebeek. 

 

Al vanaf kleins af aan heeft face art mij heel erg aangesproken. Dit begon voornamelijk met geschminkt worden als kind op feestjes. Toen een familielid begon met make-up art ging het bij mij steeds meer kriebelen om zelf ook meer en meer uit te proberen en de vonk sloeg echt over toen ik NikkieTutorials ontdekte. Ik begon met mijn eerste eyeshadow looks oefenen en inmiddels is make-up voor mij al wel meer dan een uit de hand gelopen hobby te noemen.

 

Toen Demi, na een succesvolle Halloweenshoot samen,  naar mij toe kwam met het idee om vaker samen te werken en mijn diensten als eventuele aanvulling aan haar klanten aan te bieden, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken voordat ik ja zei. 

 

Als artist ben ik constant bezig met de nieuwste trends in de gate houden en mijn stijl verbeter. Zelf heb ik een gigantische voorliefde voor make-up art, maar een goede basis- of glamour make-up vind ik ook echt top om te doen. Langzaam ben ik nu ook steeds meer bezig met het leren van grime en schminken. Ik hou dan ook van een uitdaging en zal er alles aan doen om er samen met jou een make-up look van te maken die bij jou persoonlijkheid en idee past. 

 

Zie ik je snel?

 

Veel liefs, 

Marilyn

Happy Halloween Shoot 2022