VOOR FOTOGRAFEN

 Hé jij daar! Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina speciaal voor fotografen. 

 

Mijn ervaringen wil ik met jou delen!

Als fotografe zijnde heb ik de afgelopen jaren heel wat ervaringen opgedaan! Zo mag ik tegenwoordig fotograferen op verschillende grote (internationale) dressuur/springwedstrijden, fotografeer ik voor paardensport kledingmerken/ruitersportwinkels en heb ik mijn eigen goedlopend bedrijf in de fotografie.

 

Toch weet ik als geen ander hoe ongelofelijk moeilijk fotografie kan zijn. Foto's die niet scherp of zelfs bewogen zijn, slechte belichting, verkeerde timing of juist de foto's waar gewoon de 'wow'-factor mist. Fotografie is nou eenmaal niet gemakkelijk maar elke fotograaf moet tenslotte ergens beginnen. 

Door mijn ervaringen heb ik inmiddels veel tips & tricks opgedaan waardoor fotograferen wél iets gemakkelijker (en daardoor ook leuker!) wordt. Ik zou het heel mooi vinden als ik deze tips en tricks met mijn mede collega's zou kunnen delen. Om die reden organiseer ik meeloopdagen en workshops, waarbij ik jou ga proberen te helpen om jouw werk naar een hoger level te tillen. 

 

 

 


PRIVE WORKSHOP PAARDENFOTOGRAFIE

Liever met zijn tweeën op pad? Dat kan! 

 

Er zullen twee dressuurruiters aanwezig zijn met hun paarden terwijl ik jou de kneepjes van het vak leer. We zullen zowel actie als portretfoto's gaan maken en ook worden de welbekende blackfoto's uitgelegd en gemaakt. 

We gaan samen fotograferen waarbij ik jou de beste instellingen, tips en tricks vertel. 

 

- PORTRETFOTO'S

- DRESSUUR ACTIEFOTO'S

- BLACKFOTO'S

- INCL. MINI PHOTOSHOP CURSUS BLACKFOTO'S

 

100,- incl. btw


MEELOOPDAGEN PAARDENFOTOGRAFIE

LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD VAN EEN VORIGE MEELOOPDAG. DE VOLGENDE MEELOOPDAG ZAL IN MAART 2024 PLAATS VINDEN. 

EEN PLEK RESERVEREN KAN NOG NIET. HOUD DE SOCIALS IN DE GATEN VOOR NIEUWS.

YES! Eindelijk! De  meeloopdag staat gepland. Tijdens deze meeloopdag gaan we van alles fotograferen!

Onderaan deze pagina zie je de modellen die deze dag aanwezig zullen zijn.

 

Belangrijk: Voorafgaand aan deze dag plannen wij alvast samen een één op één bel-afspraak in. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken waar jouw pluspunten en minpunten liggen. Aan de hand hiervan kunnen we samen een plan maken voor 25 september. Ook leren we elkaar natuurlijk al wat beter kennen!

 

De meeloopdag zal plaatsvinden in Groesbeek (omgeving Nijmegen). We zullen deze dag rond 14.00 beginne

Daarna gaan we beginnen met de portret foto's. Tijdens deze fotoreportages focussen we voornamelijk op het leren aansturen van modellen, het gebruiken van verschillende diafragma's én het werken met verschillende perspectieven. 

 

Als slot is er voldoende tijd en ruimte voor actiefoto's! Tijdens deze reportage zullen alle modellen en paarden hen van hun beste kant laten zien. We zullen ons richten op het timen van basis draf & galop foto's. Daarnaast zal er ruimte zijn voor het fotograferen van oefeningen zoals de pirouette's, appuyementen enzovoort. 

 

Kosten voor jou

De kosten bedragen 70.- pp

Tijdens deze dag wordt er gezorgd voor genoeg drinken en wat kleine snacks.

 

Tijd

De meeloopdag start rond 14:00. Zorg dat je op tijd bent! Liever te vroeg dan te laat.

De meeloopdag zal +- 4 uur in beslag nemen.

 

Locatie

De meeloopdag vindt plaats op de mooie accommodatie van Stal Klein Amerika in Groesbeek. Deze locatie bevat mooie buitenbanen met lichte bodem.

Heb je geen vervoer? Het is voor mij mogelijk om je op te halen bij station Molenhoek.

Aantal plekken

Voor deze meeloopdag zijn maximaal 6 plekken beschikbaar.

 

Apparatuur

Tijdens deze meeloopdag wordt er verwacht dat je zelf een camerabody + lens hebt. Het maakt overigens niet uit met welk merk je foto's maakt.

Modellen

BEMACHTIG HIER JOUW PLEK!

FOTO'S GEMAAKT DOOR DEELNEMERS: