Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij wilt weten. Ik ben Demi, een fotografe uit Groesbeek.

 

Mijn passie voor fotograferen begon toen ik een camera kreeg van mijn lieve opa Cock Stam. In het begin wist ik mij hier totaal geen raad mee, maar door alle hulp en tips van mijn opa (hobbyfotograaf) kwam ik er al snel achter dat fotograferen mijn ding was. Ik raakte verslaafd aan mijn camera en was voortdurend aan het oefenen. Doordat ik een eigen paard had, ontdekte ik ook het fotograferen van paarden. Paarden en fotograferen waren beide hobby's en om het zo te kunnen combineren vond ik natuurlijk super leuk. Na 2 jaar oefenen begon ik te fotograferen op KNHS-wedstrijden van PSV De Keizerstad. Ik kwam er hierdoor achter dat ik mensen kon blij maken doormiddel van mijn foto's, en sindsdien ben ik het fotograferen van mens&paard gaan uitbreiden. Ik werd steeds vaker gevraagd voor fotoreportages en na 6 jaar hobbyen mag ik mijzelf fulltime fotografe noemen.  

 

Fotograferen is mijn passie en inmiddels ook mijn werk. Ik houd er ontzettend van om kostbare herinneringen vast te leggen en mijn klanten iets te kunnen geven waar ze voor altijd op terug kunnen kijken. Mijn doel is dan ook om realistische en natuurlijke foto's te leveren waarbij de klant zich optimaal op zijn of haar gemak voelt. 

 

Ik vind mijn baan als fotografe een van de meest dankbare banen in de wereld. Super trots ben ik dan ook om dit werk te mogen doen.  Ik vind het hebben van foto's namelijk een van de meest kostbare bezitten die ik heb. Ook al verandert alles om je heen, de foto's blijven. Op foto's met een mooie herinnering kun je altijd met een glimlach terug kijken. :)